Falling leaves -sukat ja Kiertehiset-kämmekkäät

Falling leaves -sukat ja Kiertehiset-kämmekkäät läksiäislahjaksi kaverille.

Eräs parhaista ystäväpariskunnista muuttaa Tanskaan. Tyypit asuivat ensin Granadassa, jossa ylkä teki Erasmus-vaihdon kolme vuotta sitten, joskaan eivät tutustuneet vielä tuolloin. Sitten tuli pariskunta puolestaan viime kevääksi vaihtoon Jyväskylään, jossa tiemme yhtenivät. Ja sitten muuttivat he Barcelonaan opiskelemaan, ja me vuosi sitten perässä. Nyt ne muuttaa Kööpenhaminaan pariksi vuodeksi, joten mikäli historia on toistava itseään, mekin varmaan löydetään itsemme sieltä enemmin tai myöhemmin, vaikka nyt ei ole mitään aikomusta sinne suuntaan. Mutta en pyristele vastaan, mistä sitä tietää.

Sen kuitenkin ennakoin, että villasukat ja kämmekkäät saattavat olla kylmemmässä olossa iloksi, joten laitoin langat puikoille. Pariskunta tykkää samoilla luonnossa, joten halusin pysyä teemassa. Hari sai aiemmin tehdyt Petäjät ja Monikalle neuloin Falling Leavesit, joiden kantapäässä jatkokehittelin tiimalasikääntöä.

20150802_0003Malli: Falling leaves by Jessica Landers
Lanka: Viking Vilma
Puikot: 3.25 mm ja kun katkesi toinen, 3.5 mm
Menekki: 72 g

20150802_0001Kantapääsovellus.

20150802_0007Aina tää sukkien kuvaaminen on tätä.

Monika sai myös muutama vuosi sitten summittaisesti ylös kirjoitetun Kiertehiset-mallin testikappaleen, mutta niiden neulomisesta on nyt jo niin kauan, että joudun tekemään vielä yhdet ennen kuin uskallan laittaa ohjeen eetteriin.

20150802_0010Malli: Kiertehiset
Lanka: Drops Karisma
Puikot: 3.75 mm

20150802_0011Kuvakiitos anopikkeelle.

20150802_0012Kuvakiitos Supertytölle. Ja hameesta kiitos Pinterestille! Mulla ei ollut juuri mitään kesävaatteita ennen kuin törmäsin pitkähihaisten paitojen käyttämiseen alaosana. Nyt saa niitäkin pidettyä ympäri vuoden.

4 thoughts on “Falling leaves -sukat ja Kiertehiset-kämmekkäät

 1. Ihania neuleita olet tehnyt. Ja kiitos kun kävit kommentoimassa blogissani! 🙂 Muistinpahan taas tulla kurkkaamaan sunkin kuulumisia. Joo, tämä vauva-arki on vienyt aika lujasti mukanaan ja hyvä kun ehdin/muistan omaa blogia päivittää. Mutta eiköhän sekin aika vielä tule, että ehdin aktiivisemmin muidenkin blogeja seurailla. Yllätyksenä tuli tämä sun blogin uusi osoite. Ihanan raikas tämä uusi ulkoasu 🙂

  1. Tervetuloa vaan! 🙂 Sama minulla.. hussakan määrä elämässä taitaa olla silla tavalla vakio, että kun kuvittelee hommien rauhoittuvan valmistumisen/jonkun muun jälkeen, tulee jotain muuta. Nyt menee käytännössä kaikki aika töissä (meillä tehdään n. 9-19 neljänä päivänä viikossa, pe lyhempi päivä), ja sitten ne vapaat viikonloput tekee mieli tehdä muuta kuin istua koneella, kun joutuu tekemään ihan riittävästi muutenkin. Pääsee hän sanomasta viimeisenä lomapäivänään koneella tollottaen! Mutta kun mä haluan vaklata neuleita ja blogeja nyt, kun kerrankin ehdin! Vähäsen.

   Ja kiitos kauniista sanoista! 🙂 Aina olisi jotain tekemistä blogissa.. nyt olisi muutama 404-virhe, jotka pitäisi yhyttää ja korjata, ja aina ja ikuisesti voisi parantaa käytettävyyttä. Mutta nyt mua kiinnostaa vaan neuloa! 🙂

 2. Rakastan tuota keltaista väriä <3 Mukavaa kun joku tekee itse lahjaksi, arvostan!

  1. Minäkin! Jotenkin tuossa sävyssä kuviot näyttää aina hyvältä. 🙂

   Olisipa aikaa tehdä enemmän juttuja lahjaksi! On aina kiva viedä jotain omatekoista. Etenkin, jos tietää vastaaottajan tykkäävän käsintehdystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Close